Sa zgjat tersi i këtij bastardit?

Nga Edi PALOKA

Halli më i madh nuk është as i Juves e as i Bayernit, po i joni se u bënë 9 vite me këtë kryeministër!

E nuk ka mjaftuar ajo që na kanë bërë ky e ministrat e tij, po dhe fatkeqësitë e ardhura nga më lart …!

Tërmete, përmbytje, pandemi, zjarre…

Si thotë ky pas çdo fatkeqësie: këto fatkeqësi ndodhin një herë në 100 vjet! Një herë në 100 vjet, po me këtë na u mblodhen të gjitha bashkë në 8 vjet.

Po kur thotë :” Keni fat që me keni mua kryeministër tani që ra kjo fatkeqesi se të kishit ndonjë tjetër…!”

Larg qofte , tani kanë mbetur vetëm lufta e ndonjë meteor pa na rënë!

About Redaksia

Check Also

Kur ndahen dy epoka!

Nga Fjoralba DIZDARI Kur ndahen dy epoka! Mijëra njerëz të kryqytetit, por dhe të rretheve …

Leave a Reply