Berisha nuk është një emër më shumë në PD, e as thjesht një individ politik!

Nga Belind KËLLIÇI

Berisha është magneti i lëvizjes më të madhe që ka ndodhur në radhët e demokratëve.

Vendimet personale në një parti demokratike mohojnë vullnetin e shumicës.

Kur anashkalohet vota, mohohet shumica.

Këtë synon platforma Basha-Alibeaj.

Kjo nuk ka për të ndodhur.

PD dhe demokratët do të bashkohen, përkundër çdo tentative për t’i mbajtur të përçarë.

11 dhjetori, 18 dhjetori dhe 6 marsi janë një realitet politik, të cilin nuk mund ta mohojë askush!

About Redaksia

Check Also

Bufi i Rroskovecit e humbi “betejën” e parë në Gjykatën e Posaçme

Nga Luan BAÇI Bufi i Rroskovecit e humbi “betejën”e parë të saj në Gjykatën e …

Leave a Reply