Zgjidhen kryetarët e rinj të PD në Degën 10 dhe 16 në Tiranë

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton që është mbyllur procesi i votimit në PD Dega 10 dhe 16 në Tiranë.

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD dega Dega 10 Tiranë u shpall Z. Andi Gani Beliu me 65% të votave.

Ndërsa në Degën 16 të PD në kryeqytet është zgjedhur kryetar Eduard Gani Rexha me 69.7% të votave.

About Redaksia

Check Also

Berisha: Sërish ne do rivendosim betejën më të egër kundër korrupsionit, tolerancë zero ndaj tij!

Kryetari i PD, Sali Berisha duke folur në tubimin qytetar, ka deklaruar se Partia Demokratike …

Leave a Reply