Elektorati opozitar nuk është që të shohë Alibeajn në rolin e beut të fshatit!

Nga Iva V.GRILLO

Njerezit nuk hane bar…

Dikush duhet t’ia rikujtoje Alibeaj dhe shokeve te vet qe opozita, si rregull, behet ndaj pushtetit … dhe qe meraku i elektoratit opozitar nuk eshte qe te shohe Alibeaj ne rolin e beut te fshatit…e as te prese me padurim qe neser te vije ne pushtet me “frymen e shenjte” nje shpure pa dinjitet, pa din e pa iman…

Perkundrazi, elektorati po uleret per perfaqesim me integritet, heqje dore nga pazaret ne seli e kulisa ambasadash dhe opozite te vertete ndaj regjimit Rama…

Zotni Alibeaj! Njerezit nuk hane bar… megjithese dikujt i shkonka shume per shtat qe ti ushqeje me “barin” e shpresave te kota…

#politikemeintegritet

About Redaksia

Check Also

Ermonela Felaj shfytëzon “karrigen” e detyrës për t’u hakmarrë ndaj opozitës

Nga Luan BAÇI Ermonela Felaj, zv kryetare e parlamentit, e pa denje, per kete detyre, …

Leave a Reply