Ja kush u zgjodh kryetar i PD në Dibër

Zgjidhet kryetari i Partisë Demokratike në degën lokale të Dibrës.

Në përfundim të numërimit, Ilir Krosi u zgjodh kryetar i PD Dibër. Ai ka marrë 528 vota. Krosi ka qenë për dy mandate kryetar i bashkisë, a.

Përballë tij ka kandiduar Hamza Lleshi i cili ka marrë 148 vota.

Ndërsa 5 fletë votimi kanë rezultuar të pavlefshme.

Në zgjedhjet për kryetarin e ri të degës së PD në Dibër kanë marrë pjesë 680 anëtarë demokratë me të drejtë vote.

About Redaksia

Check Also

Inceneratori fantazëm i Tiranës mori 3,8 milionë euro në 4 muaj!

Teksa investimet publike nga buxheti i shtetit kanë pësuar rënie të ndjeshme si me planin dhe …

Leave a Reply