Nëse e ke fjalën për veten Hila, je në rregull! Pjellë e një qelbi komunist

Nga Elona CASLLI

Nëse e ke fjalën për veten Hila, je në rregull. Një qelb komunist, pjellë e një qelbi akoma më komunist e rreh priftin dhe e qeth hoxhën se nuk ka as fe, as atdhe.

Nëse e ke fjalën për shqiptarët, atëherë lëpiji të vjellat e tua dhe futi përsëri në stomakun tënd prej dinozauri se ka mijëra shqiptarë që kanë shkuar në një vend të huaj dhe nuk kanë rrahur as priftërinj dhe nuk kanë qethur as hoxhën.

About Redaksia

Check Also

Inteligjenca Artificiale dhe bashibozukët e Rilindjes

Nga Erion DASHO 1. Ndonëse kanë kaluar 11 vjet në pushtet, është e vështirë të përmendësh …

Leave a Reply