Rruga e aeroportit e kthyer në “Kandahar”, kreu i PD Fushë-Krujë: Mbështes protestën e banorëve

Kryetari i PD Fushë-Krujë, Agron Loka mbështët protestën e banorëve të Rinasit. Loka shkruan në një postim në Facebook se, kthimi me një sens i rrugës së Rinasit penalizon jo vetëm banorët e zonës, por të gjithë Veriun e vendit dhe ky është një diskriminim që i bëhet nga Rama këtyre banorëve.

Reagimi i plotë

Kthimi me një sens i rrugës së Rinasit penalizon jo vetëm banorët e zonës, por të gjithë Veriun e vendit dhe ky është një diskriminim që i bëhet nga Rama këtyre banorëve.

Rinasi është kthyer në një lloj Kandahari për shkak të lejeve të ndërtimit kuturu të dhëna nga Qeveria dhe Bashkia e Krujës dhe në vend që të ndalen këto ndërtime merret vendimi që penalizon banorët e Rinasit dhe të gjithë veriut.

Zgjidhje nuk është kthimi i rrugës me një sens, por ndërhyrja tek rrethrrotullimii i aeropotit “Nënë Tereza” dhe zgjerimi më pas i rrugës.

Mbështes protstën e banorëve të Rinasit.

About Redaksia

Check Also

Sondazhi, 81.5% e shqiptarëve: Qeveri e korruptuar, 63% nuk besojnë tek prokurorët

Anketa IDM, 1 Anketa vjetore e opinionit publik “Besimi në Qeverisje 2023”, zhvilluar nga Instituti …

Leave a Reply