Komisioni i Organizimit: Sali Berisha dhe Ibsen Elezi në garë për kryetar të PD

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale njofton se, Sali Berisha dhe Ibsen Elezi do jenë në garë për kreun e Partisë Demokratike. Zgjedhjet pritet të zhvillohen më 22 maj, ndërkohë që rregullorja i është nënshtruar ndryshimeve të forta për të siguruar një garë të barabartë.

Njoftim 

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale njofton se:

Në përfundim të afatit të paraqitjes së kandidaturave për kryetar të PDSH, kanë shprehur interesim për këtë garë, konform Vendimit Nr. 12 dt 03.05.2022:

  1. Z. Sali Berisha
  2. Z. Ibsen Elezi

Mbledhja e ardhshme e Komisionit do të mbahet ditën e martë ora 11.00.

About Redaksia

Check Also

Berisha: Të trokasim në shtëpitë e shqiptarëve, t’u tregojmë se në programin e ri të PD, misioni është investimi tek ata

Kryetari i PD, Sali Berisha tha se, është koha të trokasim në shtëpitë e shqiptarëve, …

Leave a Reply