Noka: Bënë gjithçka për t’i keqpërdorur vizitën Mike Pompeo, Taulant Balla i pari!

Nga Flamur NOKA

Ish-Sekretari i Shtetit Mike Pompeo e ka bërë mëse të qartë arsyen e vizitës së tij në vendin tonë. E sqaroi personalisht nëpërmjet platformës Twitter, gjithashtu autorizoi drejtorin e stafit të tij të qartësonte se Mike Pompeo nuk kishte ardhur në Shqipëri për të marrë anë me ndonjë parti apo fraksion partiak, dhe se fotografimi i tij me të pranishmit nuk ishte tregues i ndonjë pozicionimi politik.

Po bëhej gjithçka për t’i keqpërdorur vizitën Z. Pompeo. Nga Taulant Balla i pari, që do të merrte për dore opozitën fake për ta prezantuar si opozitën zyrtare të vendit.

Kjo tentativë iu dështoi publikisht.

Mund të jetë një pamje ekrani e Twitter për 2 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "ets Tweets & replies Media Li Mike Pompeo @mikepom... 42m Travelled to Albania today to speak V the Iranian community there. They ar right to resist the mullahs and work t deliver what the Iranian people are demanding and protesting for: freein Iran's citizens from the regime's tyrannical yoke #Freelran2022 163 284 710 Mike Pompeo @mikepompeo.2h Our ability to prav- -anvtime and"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "To: Evi Kokalari-Angela... Albania photos Hi Evi Secretary Pompeo took a series of photos with everyone in the room during the MOU signing. He agreeing to a photograph does not equate to endorsement or support for any political leader or group. He was being polite during this important"

About Redaksia

Check Also

Inceneratori fantazëm i Tiranës mori 3,8 milionë euro në 4 muaj!

Teksa investimet publike nga buxheti i shtetit kanë pësuar rënie të ndjeshme si me planin dhe …

Leave a Reply