Të jesh qesharak si ky Ledi nuk është e thjeshtë!

Nga Hysni GURRA

Të jesh qesharak si ky Ledi nuk është e thjeshtë!

Edhe njeriu qesharak është dy kategorish:

1-Qesharak që ka limite, vjen një moment dhe thotë, boll më-më tallët.

2-Qesharak që s’ka limite dhe thotë, a ka më të më tallni (?).

p.s
Ledi nuk ngopet duke qenë qesharak dhe këtë e testuan qysh pa ik Luli, i thonin drejtues qarku në Vlorë, po thoshte, veç Vlorës edhe në Fier e Shkodër, plus do bësh edhe nën kryetar partie, nënkryetar kuvendi, po thoshte Ledi.

I pranonte të gjitha edhe me atë stilin e tij që numëron gërmat kur prononcohet për mediat, e që është i vetmi njeri në Shqipëri që, pasi ka renditur germat (fjalën) i thotë gazetarëve, -që do të thotë…dmth i kujton të trashë dhe ndoshta mendon, t‘ua bëj më të kuptueshme këtë filozofinë që thashë.

About Redaksia

Check Also

“Një rrëfenjë me ndërkombëtarë (Escobar-ë)”…

Iva V.GRILLO “Një rrëfenjë me ndërkombëtarë” është një roman i Ylljet Aliçkës, i botuar rreth …

Leave a Reply