Skandal/Çmimi i naftës në Maqedoninë e Veriut 650 lekë/litri më lirë se në Shqipëri

Petrit VASILI

ÇMIM KRIMINAL I NAFTES 248 LEKE !!

Ne MAQEDONI ne kete moment çmimi i naftes eshte vetem 1850 leke te vjetra.

Ne SHQIPERI Bordi i Hajduterise e ka vendosur 2480 leke te vjetra litri.

Cmimi Naftes ne Shqiperi eshte 26% me i larte.

Parlamenti rilindas bashke me qeverine grabitqare bllokojne me muaj te tere Projektligjin e paraqitur nga LSI per uljen e cmimit te Naftes.

Qeveria dhe oligarket po mbushin xhepat pa meshire me varferine e popullit.

P.S Foto ne Maqedoni eshte e pak minutave me pare pikerisht ne ora 19.16.

About Redaksia

Check Also

Tirana, rekord betoni në rajon, 251 banorë për 1 km/katrorë

Në kryeqytetin shqiptar, në një kilometër katror jetojnë 562 persona. Në Tiranë, dendësia e popullsisë …

Leave a Reply