Studuesi Nusret Pllana: Të gjitha importet nga Serbia janë të kontaminuara

Një nga studiuesit dhe autorët e librit “Mos haro kurrë”, Nusret Pllana u shpreh sot se të gjitha produktet ushqimore që vijnë nga Serbia në Kosovë dhe në Shqipëri janë të kontaminuara.

“Ka një garë mes Kosovës dhe Shqipërisë se kush importon më shumë produkte ushqimore nga Serbia. Duhet ta dini se është e provuar se këto produkte ushqimore janë të gjitha të kontaminuara për të na helmuar”, tha ai.

About Redaksia

Check Also

Pse SPAK ka lindur i vdekur

“RD” Inceneratorët hetohen, pastaj sekuestrohen, pastaj konstatohet se nuk ka fare inecenerator në Tiranë dhe …

Leave a Reply