Tallen me shqiptarët ndërkohë që u vjedhin paratë e taksave me tendera korruptivë

Nga Oerd BYLYLKBASHI

Për mazhorancën socialiste korrupsioni galopant me tendera që klientët e qeverisë fitojnë pa konkurencë të vërtetë, me 100% të fondit dhe shpesh me kontrata sekrete, luftohet me manuale trajnimi dhe manuale të E-Albania për ankime elektronike.

Tallen me shqiptarët ndërkohë që u vjedhin paratë e taksave me këta tendera korruptivë.

Për qeverinë dhe deputetët e saj, korrupsioni luftohet me më shumë korrupsion, boll të maskohet si konçension apo investim strategjik, dhe me paratë që fitojnë, të blejnë media dhe vota.

Tashmë nuk vjedhin më fshehurazi. Tani grabisin hapur me PPP dhe status investori strategjik.

Pandëshkueshmëria është në themel të vjedhjes së këtyre hajdutëve arrogantë.

Pandëshkushmëria që vjen nga siguria se ke kapur të gjithë shtetin, mbi të gjitha drejtësinë.

About Redaksia

Check Also

Protestuesit shkojnë te Bashkia e Tiranës, përplasen me policët e Veliajt

Dhjetëra mijëra protestues që mbushën sot Bulevardin Dëshmorët e Kombit, në momentin e mbylljes së …

Leave a Reply