Reagimi i fortë i Akademikut ndaj Ramës: Pse me shqelm do ta hapim derën e BE ne mo?

Nga Artan FUGA

Lidhur me mundësinë ose jo të hapjes të negociatave me BE konstatohet një nervozizëm i pashpjegueshëm nga ana e lidershipit politik qeveritar në Shqipëri!

Presione psikologjike, fjalë që kalojnë maturinë diplomatike, adresime disi fyese ndaj BE, një lloj vetëkënaqësie a thua ne jemi margaritari i qelibartë dhe moskuptim i gjeopolitikave të sotme që kondicionojnë gjithçka.

Sot u arrit që BE u quajt impotente!

Pse me shqelm do ta hapim derën e BE ne mo?

Në vend të analizave të ftohta, veprimeve të matura, kërkesave pragmatike, ka një rrëmujë pasionante thirrjesh që dëmtojnë!

Duhet ruajtur serioziteti i shtetit, çelja e negociatave kërkon maturi, nuk është një miting elektoral në Yzberisht, a takim me patronazhistë!

Si është e mundur që Kuvendi i Shqipërisë fle për këtë çështje, po Komisioni i punëve të Jashtme, i Integrimit, lëre pastaj opozitën se nuk po kërkoj gjë!

About Redaksia

Check Also

11 korriku, protesta për ata andej dhe këtej Tunelit të Llogarasë

Nga Alfred LELA Sot në ora 20.00 Partia Demokratike dhe aleatët e saj në opozitë, thërrasin …

Leave a Reply