Berisha: Pabesia Rama-Kushi nxjerr studentët në protestë!

Të dashur miq, dje maturantët në mbarë vendin kishin testin e lëndës me zgjedhje. Ata dje u përballën me një akt të vërtetë pabesie nga Rama-Kushi.
Tezat e tyre ishin zgjedhur me qëllim dhe në kundërshtim të hapur me rregullin, jashtë programi. Kjo përzgjedhje e paligjeshme kishte si qellim madhor uljen masive të notave dhe mbetjen në klase të maturantëve tanë.
Duke ju bërë thirrje maturantëve në mbarë vendin të protestojnë ndaj këtij akti të papërgjegjshëm, unë dënojë me forcën më të madhe pabesinë Rama-Kushi dhe kërkoj ripërsëritjen e provimit të paligjshëm të maturës.

About Redaksia

Check Also

Pse SPAK ka lindur i vdekur

“RD” Inceneratorët hetohen, pastaj sekuestrohen, pastaj konstatohet se nuk ka fare inecenerator në Tiranë dhe …

Leave a Reply