Shqipëria një nga 7 vendet kryesore në Botë për kultivimin e kanabisit, reagon Zhupa

Nga Ina ZHUPA

Shqipëria në “G7” e vendeve më të fuqishme në kultivimin e kanabisit. Këto janë arritjet e një qeveri të dështuar, të korruptuar, të bërë njësh me krimin e organizuar.

Shqipëria përmendet si një nga shtatë vendet kryesore në botë të kultivimit të kanabisit nga 154 vende, në raportin e fundit botëror të drogave 2022, një publikim i UNODC, zyra e Kombeve të Bashkuara për Drogat dhe Krimet.

Ndërsa për Europën Juglindore, Shqipëria renditet e para për vendet që kanë një kultivim të konsiderueshëm të kanabisit, i cili eksportohet ose prodhohet për kultivim të brendshëm.

Me këto të dhëna si Kanabistan i Europës, na shfaqen si të cuditur që Bashkimi Europian nuk hap negociatat me Shqipërinë.

Qytetarët shqiptar nuk meritojnë këtë qeverisje, nuk meritojnë të jenë vendi i drogës dhe i krimit, por vendi i punës dhe dinjitetit.

Shqipëria në rrezik, protestojmë më 7 korrik, ora 19:00! #Stopcmeduhetmua

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "FIG.11 11 Main countries of origin and departure of cannabis resin as reported by Member States, 2016-2020 Morocco Afghanistan Spain Netherlands Pakistan Lebanon Albania Kyrgyzstan Iran (Imic Republic of) Nepal India Other Central Asia Origin Departure 20 40 60 80 100 Number of times mentioned as country of origin and departure by reporting countries Window"

About Redaksia

Check Also

Goditja e Tedi Blushit ndaj trafikantit që ndërseu Veliaj

Kjo është foto e momentit të përplasjes në Këshillin Bashkisk. Veliaj ka ndersyer nje nga …

Leave a Reply