Paloka: Dy mesazhet e protestës! Rama tani është armiku dhe do të trajtohet si i tillë

Kryetari i Këshillit Kombëtar të PD, Edi Paloka reagoi në lidhje me protestën masive të opozitës. Paloka shkruan në reagimin e tij se, protesta përcolli dy mesazhe kryesore.

Reagimi i Palokës

Për ndonjë nga ata “ironikët” e dëshpëruar e të vetmuar që pyesin: “A e rrëzuat Ramën mbrëmë?”

Manifestimi i protestës mbrëmë pati dy mesazhe thelbësore për këdo që ka sy të shohë, veshë të dëgjojë e mend të kuptojë:

Së pari-demokratët janë përfundimisht të bashkuar (e jo vetëm demokratët) me një qëllim të vetëm e të përbashkët.

Së dyti-Rama për opozitën, por dhe për shqiptarët në përgjithësi, nuk është me kundërshtari politik, po ARMIKU dhe do trajtohet si i tillë!

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe teksti

 

About Redaksia

Check Also

Noka: Objektivi ynë është rotacioni politik! Dera jonë duhet të jetë e hapur edhe për të majtët

Fjala e Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Flamur Noka në takimin e Opozitës së Bashkuar …

Leave a Reply