Banori i Kombinatit: Më kërkojnë t’ia dhuroj pronën bashkisë, ata duan të bëjnë pallate

Kam 548 metër me hipotekë dhe 76 shtesë. Ata më njohin vetëm 48 metër sipas letrave që kanë sjellë dhe më thonë t’ia dhuroj bashkisë. Unë s’kam qejf ta dhuroj. Por ata sollën urdhrin tjetër se me datë 14 shembet, i liruam, ikëm.

Me ligjin nuk bëjmë dot rezistencë. Unë kam bërë kërkesë që në 2015 për legalizim, figuroj në kadastër, s’më kanë kthyer përgjigje. Kam hapur gjyq. Kam dalë me qira. T’ja dhurosh bashkisë, bashkisë i dhurohet për interes publik, jo për të bërë pallate. Nuk kemi asnjë informacion të shkruar se për çfarë do përdoren pallatet vetëm fjalë goje, asgjë të shkruar.

About Redaksia

Check Also

Thirrja e Berishës: Të shpëtojmë Tiranën, të premten…

Kryetari i PD Sali Berisha u ka bërë thirrje sot qytetarëve për të shpëtuar Tiranën …

Leave a Reply