Berisha prezanton Endri Çenon Sekretar për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në PD

• Kryetari i PD Sali Berisha prezanton Endri Çenon, Sekretar për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Partinë Demokratike.

Sekretari për Marrëdhënie Ndërkombëtare, që në përputhje me statutin e PD, emërohet nga kryetari.

Enri Çeno është një politikan i ri, i diplomuar për drejtësi, që ka një master në Londër për marrëdhënie ndërkomëbtare dhe biznes dhe një seri specializimesh dhe kualifikimesh kryesisht në SHBA, në fusha të ndryshme politike.

Shpreh bindjen më të madhe duke e emëruar në këtë funksion, se zoti Cceno do përmbushë me dinjitet të plotë këtë detyrë shumë të rëndësishme për PD-në.

About Redaksia

Check Also

Në dreq Ambasadorë memecë ndaj hajdutërisë mafioze

Ne dreq Ambasadoret memecë ndaj hajdurise mafioze te pandeshkuar te Rames e Veliajt dhe llafane …

Leave a Reply