Mjeku Domi: Nëse emigracioni nuk voton, ato zgjedhje do të jenë dështim

Arban Domi, virolog në emigracion, gjatë fjalës së tij në takimin e Berishës me intelektualët kërkoi që të insistojhet që të krijohet një portal jashtë e-albania, që të jetë nën kontrollin e KQZ, si institucion i pavarur.

Të jetë nën menaxhim dhe kontroll të plotë. Edhe në Shqipëri por dhe në emigracion ka specialistë të sigurisë kibernetike që mund të përfshiheshin në krijimin e këtij sistemi. Për ne që jemi në emigracion kjo është shumë e rëndësishme se jo vetëm votimi është i rëndësishëm, por edhe mënyra e të votuarit. Nëse emigracioni nuk voton në zgjedhjet e ardhshme, ato zgjedhje do të jenë dështim”, tha ai.

About Redaksia

Check Also

Investigimi nga Italia: Si korruptuan edhe shefin e Interpol para McGonigal

Me fjalë thuhet shpesh se regjimi Rama mbahet në këmbë përmes blerjes së ndërkombëtarëve, por …

Leave a Reply