Berisha: Mbrojtja e familjes, domosdoshmëri për ne si forcë konservatore

“Mbrojtja e familjes dhe vlerave të saj është një imperativ, një domosdoshmëri dhe ne si forcë konservatore e kemi patur, e kemi dhe do ta kemi si vlerën më themelore të shoqërisë. Kam ardhur të dëgjoj ju, mendimet, pikëpamjet, idetë tuaja për familjen ne rrezik, apo për dramën që po përjeton shoqëria shqiptare sot, që ka për teatër familjen shqiptare”, tha Berisha gjatë një taskimi me intelektual♪7 tëfushave tëndryshme. .

About Redaksia

Check Also

Polici bandit që terrorizoi protestuesit, i dënuar në Itali me 12 vjet burg për vrasje!

Ervin Zela, banditi që një ditë më parë terrorizoi qytetarët që protestuan para Bashkisë së …

Leave a Reply