Bardh Spahia: Shkodra, destinacioni i parë turistik në rajon!

Kryebashkiaku i Shkodrës, Bardh Spahia ka shpalosur sot ambicjene tij: Shkodra të bëhet destinacioni i parë turistik në rajon. Spahia ka marrë shkak nga jehona që po bën në mediat e huaja, festival ii ushqimit që u mbaj në këtë qytet.

“Jehona e “Shkodra international Food Event – SHIFE) në mediat e huaja nuk ndalet – shkruan ai.- Çfarë kënaqësie të shohësh që shija e këtij festivali të ushqimit dhe pijes vijon të përhapet në faqet e shtypit ndërkombëtar.

“Sfogliami.it”, një prej gazetave mujore më autoritare të ekselencës italiane, i ka kushtuar një artikull të zgjeruar organizimit që u mbajt në muajin korrik në Shkodër.

Ky promovim i traditës së gastronomisë dhe turizmit në bashkinë tonë, është dëshmia më e mirë se me “SHIFE” ia kemi dalë të vendosim një gur themeli në atë që do të jetë misioni ynë: Shkodra destinacioni i parë turistik në rajon!”

About Redaksia

Check Also

Dora e Soros në destabilizimin e Kosovës, email-i i Soros për Lajçak

Soros ka bërë planin për ndarjen e Kosovs. Soros ka caktuar edhe të preferuarin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *