Juristja: Shpreh indinjatën për mbylljen e gjykatës së Pogradecit, do mbyllet edhe spitali

Silvana Sata-Juriste

Do të doja të shprehja indinjatën për mbylljen e gjykatës së Pogradecit.

Edhe për spitalet, kam dëgjuar se do të përdoret e njëjta hartë. Do të mbyllin spitalet dhe do të ngelet vetëm një pikë urgjence dhe të gjithë pacientët që kanë nevojë për trajtim, do të shkojnë në Korçë.

Kasta politike e dekadës së fundit ka qenë një kastë që zbatonte një axhendë të paracaktuar, për të shuar kombin shqiptar, që Kosova të mos kishte një mbështetje.

‘Open Ballkan’ e dimë shumë mirë se çfarë pasojash po sjell.

About Redaksia

Check Also

Zëri i Amerikës: Rritja e çmimeve ka vënë në vështirësi një pjesë të gjerë të shoqërisë

Në Shqipëri rritja e çmimeve, që prej muajit shkurt kur nisi agresioni rus në Ukrainë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.