Mjeku Hasan Laho: Spitali i Pogradecit është kthyer në një spital rural 

Sot duhet të bëjmë një thirrje që të organizohemi të gjithë. Sepse problemet janë në shëndetësi, arsim, turizëm. Nuk ka mjekë në spital. I sjellin nga vendet e tjera me detyrim që të punojnë 3 vite dhe ata mendojnë vetëm të ikin.

Spitali i Pogradecit është kthyer në një spital rural. Njëherë nuk kanë medikamente, njëherë nuk ka ngrohtje. Këtu nuk ka asnjëlloj investimi. Ne duhet të organizohemi të gjithë bashkë. Njerëzit i kanë indoktrinuar. Këtu njerëzit janë tepër të varfër. Nuk bëjnë dot analizat. Thirrja ime është; ne si degë e PD-së në Pogradec, ata punojnë me celula, shkojnë natën. Ne nuk duhet të punojmë këtu, por në ditën me diell, që ti pyesim njerëzit çfarë halli kanë.l

About Redaksia

Check Also

Foto/ Kryebashkiaku i Librazhdit, jo një por dy makina me targa false

S’ka një, por dy makina me targa false. Kryetari i Bashkisë së Librazhdit Kastriot Gurra qarkullon …

Leave a Reply

Your email address will not be published.