Berisha: Kandidatët e PD do t’i nënshtrohen primareve

• Berisha: Kandidatët e PD do t’i nënshtrohen primareve, pavarësisht qëndrimeve të tij, është i mirëpritur 

Ne kemi të përcaktuar praktikën demokratik të primareve. Pas vendosjes së pluralizmit në Shqipëri, primaret janë akti i dytë më madhor për demokracinë shqiptare. Cilido anëtar, simpatizant, drejtues apo i thjeshtë i PD që dëshiron t’i nënshtrohet primareve, pavarësisht qëndrimeve të tij, është i mirëpritur.
Ka vetëm një kërkesë, të plotësojë ato kushte që janë për të gjithë të barabarta dhe kushti për të hyrë në primare.
Në mënyrë kategorike, çdo kandidat do të ketë të gjitha kushtet e barabarta me çdo kandidat tjetër, pavarësisht qëndrimeve që ka pasur.
Nuk besoj se kjo është një pengesë.

About Redaksia

Check Also

Kryetari i Shoqatës Shqiptaro-Italiane: Rama mund të mashtrojë në Greqi, por me ne s’i ecën!

Kryetari i Shoqatës Shqiptaro-Italiane Abruzzo, Luan Hallulli ka komentuar takimin që kryeministri Edi Rama zhvilloi …

Leave a Reply