Berisha: Kaskada e Drinit po zbrazet rrufeshëm, Rama justifikon këtë krim për impiantet në Vlorë

• Berisha: Kaskada e Drinit po zbrazet në mënyrën më të pabesueshme dhe të rrufeshm. Rama justifikon këtë krim të shëmtuar për impiantet në Vlorë.

Çfarë po bën Edi Rama tani për të dalë para shqiptarëve me këtë batërdi.

Po bën në mënyrën më të pabesueshme zbrazjen e rrufeshme të kaskadës së Drinit.

Çdo ditë kaskada ulet me mbi 50 cm në ditë. Sot kaskada është 274 metra, në një kohë kur me rregulloren ajo me datën 1 shtator nuk mund të jetë kurrë poshtë 284 metra. Ndalohet me ligj.

Edi Rama për justifikuar këtë krim të shëmtuar, për të ju thënë shqiptarëve se nuk ka energji në bursë, diga dhe të instalojë këto dy impiante në Vlorë.

Ju informoj se këto impiante kanë funksionuar për 20 vite me radhë rresht në Khulna të Bangladeshit. Nga viti 2018 e deri më sot, ata kanë qenë pa funksion.

About Redaksia

Check Also

Rënia e Veliajt, çfarë do të ndodhë të premten

  ‘Rënia e bashkisë së kryeqytetit, është fitorja vendimtare për krijimin e qeverisë teknike, rikthimin …

Leave a Reply