Berisha: Rama do të rrisë çmimin e energjisë, shqiptarët do t’i përgjigjen në sheshe

Edi Rama po zbraz digat, po asgjëson kaskadën në mënyrë që tu thotë shqiptarëve, që koston nuk e kam 0.9 lekë, por 390 lekë dhe unë do të rris çmimin.

E garantoj se Shqipëria do të derdhet në rrugë dhe do t’i japë atë që meriton. Qëllimi është vetëm ky, po zbraz digat që të deklarojë se i vetmi burim për ne janë këto supergjeneratorë. Këta janë gjeneratorë të madhej, nuk janë TEC-e. Këta shpenzojnë shumë më tepër se një TEC. Por këta e sulfurojnë, helmojnë me squfur Vlorën.

Këtë që mendon se do t’i bëjë Vlorës, nuk do ta kapërdijnë kurrë. Prandaj jam edhe unë sot për t’i dalë përpara kësaj gjëje.

About Redaksia

Check Also

Gjermani del hapur kundër planit Rama-Vuçiç

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Joern Rohde, ka thënë se qëndrimi i shtetit gjerman për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *