Berisha thirrje vlonjatëve: Organizohuni, nuk mund të bëheni pellgu i squfurit!

Për të justifikuar këtë vendim, në mënyrën më të paciptë, të pavërtetë, Rama ka deklaruar me dhjetëra herë se do të mbarojë energjia dhe nuk do të gjejmë më.

Ku do të mbarojë energjia, si do të mbarojë. Energjia mbaron, kur ti verbon sytë e veshët, korrupsioni.

Energjisë mund t’i rritet çmimi, por nuk mbaron.

Ai këtë përrallë ua tregon qytetarëve për të mbuluar vjedhjet e tij.

U bëj thirrje qytetarëve të Vlorë, të organizohen, sepse Vlora nuk mund të bëhet pellgu i squfurit dhe lëndëve toksike.

Nuk kanë asnjë përgjegjësi vlonjatët, për kontratat korruptive të Ramës.

Për mashtrimet tij, të bazuara në një gënjeshtër të padëgjuar; nuk do të ketë energji. Energjia nuk mbaron, çmimi rritet, por bursat janë të hapura për të blerë të gjithë sasinë.

About Redaksia

Check Also

Berisha i kujton Yuri Kim çfarë ndodhi në ’97: Një ambasadore u largua, por jo SHBA

Kryetari i PD, Berisha i kujtoi ambasadores Yuri Kim se nuk ka pasur asnjë ndërprerje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.