Rritja e çmimit të energjisë, Berisha paralajmëron Ramën: Shqipëria në sheshe

Kryetari i PD, Berisha paralajmëroi ramën se rritja e çmimit të energjisëeerikepërqytetarët do të çojë në protesta popullore.Berisha tha se Rama po zbraz digat e hidrocentraleve me qëllim të rritjes së kostos së eergjisë elektrike dhe shrenjtimt të saj për qytetarët. “E gjithë Shqipëria do të derdhet në sheshe”,tha Berisha.

About Redaksia

Check Also

Rikthehet në detyrë Nënkomisarja e Elbasanit

Rikthehet në detyrë si nënkomisare pranë sektorit të Krimit Ekonomik në drejtorinë e policisë së …

Leave a Reply

Your email address will not be published.