Foto-lajm: Nafta në Malin e Zi, 900 lekë/litri më lirë se në Shqipëri, benzina 500 lekë/litri

Çmimet e naftës në Shqipëri kalojnë çdo imagjinatë krahasuar me çmimet në rajon. nafta në Malin e Zi sot tregtohet 900 lekë/litri më lirë se në Shqipëri, ndërsa benzina 500 lekë/litri më lirë.

About Redaksia

Check Also

Dështimi i sistemit financiar botëror

Teprimeve të financiarizimit po i del boja. Abuzimi i borxhit, publik dhe privat, i redukton …

Leave a Reply

Your email address will not be published.