Andia Pustina: Nuk po ikën vetëm rinia, por edhe ekspertët, njerëzit e përgatitur

Unë po vij direkt nga puna, biznesi. Problemet janë shumë të mëdha, dhe ai kryesor dhe është afatgjatë është largimi masiv, jo vetëm i rinisë. Këtu po largohen specialistët, mosha e mesme, njerëz me integritet, inxhinierë, mjekë. Po largohen njerëz që shoqëria jonë ka investuar për tu përgatitur.

Jo të gjithë po ikin për pagat, por po largohen se nuk ka sistem shëndetësie, sepse nuk kanë arsimim për fëmijët, ka probleme me drejtësinë, siguria në vend. Po na largohet fuqia punëtore dhe konsumatori.
Sot isha në një kompani dhe u larguan 5 specialistë me pagë të lartë dhe ikën sepse fëmijët e tyre, do të nisnin shkollën dhe nuk donin të arsimoheshin këtu.

About Redaksia

Check Also

Dokumentat e hakerave, dy ministra dhe dy deputetë të Ramës kontigjentë krimi

Spiropali, Peleshi, Kodheli dhe deputeti tjetwr i PS Luan Duzha janë kontigjentë krimi sipas dokumentave …

Leave a Reply

Your email address will not be published.