Pafuqia e policisë, quhet Edi Rama!

Nga Gent STRAZIMIRI

Nuk ka gjë më falimentare se një qeveri, kryeministër që fshihet pas një polici!

Polici i arrin objektivat aq sa ç’e lejon ministri, qeveria, edhe teknikisht në përditshmëri.

Fjala vjen,

nëse objektivi i i vendosur policit është të ndalojë bastet klandestine për t’i dhënë “fund marrëzisë”, ndërkohë që aty i gjithë krimi i organizuar pastron paratë dhe me to financon qeverinë në zgjedhje… objektivi i policit është i parealizueshëm…

Nëse ditën polici merr nga qeveria objektivin “të ndalojë bastet”, ndërsa natën qeveria përgatit ligjin për t’i legalizuar sërish por këtë radhë jo si marrëzi… polici është i pafuqishëm!

Polici dështon në objektiv përballë krimit gjatë ditës kur pas shpine ka qeverinë… gjatë natës!

KAQ!

About Redaksia

Check Also

A po e pastron Ballën nga TIMS Taulanti?!

Nga Basir ÇOLLAKU Skandali i 2 gushtit 2023 ku u plaçkitën dhunshëm të dhëna sigurie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *