Besnik Aliaj: Njerëzit janë të revoltuar, jemi njësoj si në prag të ndryshimeve të vitit ’90

Sot duket sikur jemi vetëm. Ju thatë që ky qytet ka shkatërruar shpirtin e vet, nëpërmjet strategjisë së mos pasjes së planeve ose të bërjes së planeve që nuk konsiderojnë pikërisht qytetarët, komunitetin. Ne jemi në prag, njësoj si të ndryshimeve të fundviteve ’80. Njerëzit janë të revoltuar.

Në strategjinë tonë si forcë politike, si në strategjinë elektorale që do të ketë PD-ja në të gjitha bashkitë, pika më e fortë do të jetë aleanca me qytetarët. Jo si një ide social-demokrate, por si një ide për të ju kthyer realiteti me këmbë në tokë, duke pranuar edhe gabimet tona, që nuk kanë të krahasuar me gabimet dhe marrëzitë që janë bërë gjatë këtyre viteve, nga mungesa e planit.

About Redaksia

Check Also

Dokumentat e hakerave, dy ministra dhe dy deputetë të Ramës kontigjentë krimi

Spiropali, Peleshi, Kodheli dhe deputeti tjetwr i PS Luan Duzha janë kontigjentë krimi sipas dokumentave …

Leave a Reply

Your email address will not be published.