Avenir Peka: Lidhjet e Ramës me krimin janë të hershme

Nëntë vite më parë i jeni drejtuar Ramës kështu: Ke përdorur bandat për të ardhur në pushtet, të lutem tërhiqu për hir të Shqipërisë dhe tëndin. Nuk e di se sa e keni besuar se ai do të tërhiqej. Por është bërë evidente që ai ka pasur një plan, para se të vinte në pushtet.

Lidhjet e Ramës me krimin e organizuar nuk janë të sotme, por shumë të hershme, përpara se ai të futej në politikë. Lidhje që ka ushqyer, kur ishte kryetar bashkie, kur ishte kryetar i opozitës dhe tani si kryeministër.

Në vitin 2013, ai u bë kryeministri i vetëm që i shkon në zyrë ministrit të tij të brendshëm dhe brenda një nate u shkri e gjithë kupola drejtuese e Policisë së Shtetit. Jo vetëm në drejtorinë e Përgjithshme, por edhe në qarqe.

About Redaksia

Check Also

Shpërthejnë depozitat e ujit në shkollën 9-vjeçare që u rindërtua nga qeveria pas tërmetit

Kanë shpërthyer depozitat e ujit në shkollën 9-vjeçare ‘Vëllezërit Haradinaj’ në Durrës e cila u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.