Basir Çollaku: Krimi dhe bandat kanë zëvendësuar KQZ-në në zgjedhje

Sot bandat dhe krimi kanë zëvendësuar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Me këtë dua të them që rezultatet elektorale, promovimet, zgjedhjet e kandidatëve, mbështetja që ata japin me paratë e krimit, bëjnë që kjo ortakëri të vendosë për fatet tona, përditshmërinë tonë të sotme dhe të nesërme.
Këta kanë një garanci dhe një mbrojtje ekstreme që fatkeqësisht është drejtësia.

About Redaksia

Check Also

Foto/ Kryebashkiaku i Librazhdit, jo një por dy makina me targa false

S’ka një, por dy makina me targa false. Kryetari i Bashkisë së Librazhdit Kastriot Gurra qarkullon …

Leave a Reply

Your email address will not be published.