Korrupsioni/ Rruga Pogradec-Qafë Plloçë kthehet në makth për banorët

Prej muajsh rruga Pogradec-Qafë Plloçë është kthyer në makth për banorët e fshatrave pranë, për këmbësorët dhe shoferët.

Punimet makabre të UK Pogradec si plagë të hapura kanë dëmtuar asfaltin në gjithë këtë aks ku nuk gjen asnjë tabelë punimesh.

Ngushtimi i karrexhatës është burim permanent aksidentesh.

Me nisjen e vitit shkollor kalojnë fëmijë të cilët janë çdo ditë të rrezikuar (Zoti i mbrojtë!)

Dëmet që u shkaktohen çdo makinave janë kolosale.

Ky qytet ka degraduar prej vitesh në skutat e harresës së pushtetit qëndron e lokal.

Pogradeci dhe pogradecarët do marrin shumë shpejt fatet e qytetit në dorë.

About Redaksia

Check Also

Foto/ Kryebashkiaku i Librazhdit, jo një por dy makina me targa false

S’ka një, por dy makina me targa false. Kryetari i Bashkisë së Librazhdit Kastriot Gurra qarkullon …

Leave a Reply

Your email address will not be published.