Katërfishohet çmimi i energjisë për ata që konsumojnë mbi 800 kilovat

Është prezantuar këtë të enjte paketa e antikrizës nga kryeministri Edi Rama, ministrja Delinda Imbrahimaj dhe zv.kryeministrja Belinda Balluku.

Kryeministri Edi Rama bëri me dije se kushdo që harxhon më shumë se 800 kw do të paguajë me çmimin e tregut.

Ndërkohë në prezantimin e kësaj pakete është sqaruar se për konsumin mujor nga 0-800 (Kwh) çmimi (lek) është 9.2. Ndërsa për 801 (Kwh) çmimi final është 42.

About Redaksia2

Check Also

Kim-Ramës: Kush e ka në dorë këtë vend, kriminelët apo qytetarët?

CFARE THA AMBASADORJA KIM PAK DITE ME PARE Yuri Kim: Mendoj se Shqipëria ka një …

Leave a Reply

Your email address will not be published.