Unifikimi i Abetares me Kosovën u bë në vitin 2012, Berisha: Rama mashtrues ordiner!

Një mashtrues ordiner!

Edi Rama mashtroi mbrëmë dhe shpalli si suksesin e trilluar të radhës: Unifikim e Abetares me Kosovën.

E vërteta Unifikimi i Abetares me Kosovën, domethënë, Abetarja e Përbashkët me Kosovën e autorëve, Shezai Rrokaj dhe Mimoza Gjokutaj, është bërë në Prizren më 17/5/2012, në prani të kryeministrave të dy vendeve, në kuadrin e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Abetarja e Përbashkët u vlerësua si “Margaritari” në kurorën e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Këtu më poshtë keni linkun e ceremonisë së zhvilluar në Prizren më dt 17/5/2012, por edhe falsifikimin e paskrupullt që i bëri Edi Rama kësaj ngjarje mbrëmë. sb

————

https://www.balkanweb.com/unifikimi-i-abetares-mes…/

About Redaksia

Check Also

Zëri i Amerikës: Rritja e çmimeve ka vënë në vështirësi një pjesë të gjerë të shoqërisë

Në Shqipëri rritja e çmimeve, që prej muajit shkurt kur nisi agresioni rus në Ukrainë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.