Berisha mbledh nesër grupin parlamentar të PD, rendi i ditës

Nesër, e mërkurë, 14 shtator, ora 12.00, Partia Demokratike zhvillon mbledhjen e grupit parlamentar në sallën e deputetëve në selinë e PD-së, me këtë rend dite:

-Prezantimin e propozimit dhe të raportit të Reformës Territoriale nga grupi i punës.

-Propozime konkrete nga deputetët për qarqet e tyre.

ZYRA E SHTYPIT DHE KOMUNIKIMIT, PARTIA DEMOKRATIKE

About Redaksia

Check Also

Kim-Ramës: Kush e ka në dorë këtë vend, kriminelët apo qytetarët?

CFARE THA AMBASADORJA KIM PAK DITE ME PARE Yuri Kim: Mendoj se Shqipëria ka një …

Leave a Reply

Your email address will not be published.