Rama hedh në erë ERE-n

Nga Luçiano BOÇI

I trembur nga reagimi qytetar, Rama ka deklaruar mosaplikimin e çmimit për fashën mbi 800 kW.

Shqipëria me burimet e saj energjetike ujore nuk ka se si të preket nga kriza në këtë periudhë vjeshte.

Këtë e thonë specialistet

Ai doli kështu mbi vendimin e bordit të cilin po vetë e kishte detyruar të kërkonte katërfishim çmimi.

Tani që i gjithëdituri me satelit në xhep e hodhi në erë ERE-n, ky bord a duhet të ekzistojë më?!!!

A duhet të paguajmë ne një bord eunuk dhe të mbajmë në qeveri një kryeministër i cili abuzon, grabit e vjedh sipas shijes e oreksit?!

#shqipërianërrezik

About Redaksia

Check Also

Pse Aleksandër Vuçiç vendosi të bojkotojë Samitin e BE-së në Tiranë?!

Nga Enver BYTYÇI Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç ka lajmëruar bojkotin e Samitit të së martës …

Leave a Reply

Your email address will not be published.