Meta: Protestat janë të domosdoshme për të përmbysur regjimin

lir Meta tha se Partia e Lirisë është në çdo protestë ku qytetarët kërkojnë të drejtat e tyre. Përgjigja e tij erdhi pasi u pyet për deklaratën e ish kryeministrit Sali Berisha që të hënën paralajmëroi se shumë shpejt do të nisin protesta masive.

Pyetje: Berisha paralajmëroi protesta masive, a jeni bashkë?

Ilir Meta: Jemi me çdo protestë që bëhet në Shqipëri dhe inkurajoj dhe një herë pedagogët dhe grupet e interesit të shfrytëzojnë të drejtat që i jep kushtetuta për të mbrojtur të drejtat e tyre

Protestat janë të domosdoshme për të përmbysur këtë regjim e sistem të korruptuar.

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.