Berisha: PD do të jetë në protestë, në protestë, në protestë!

PD po i përgatit protestat. Mbrëmë u bë mbledhja me të gjithë kryetarët e degëve dhe forumit rinor për Tiranën dhe u dhanë udhëzimet për një përgatitje intensive.
Do vazhdojnë takimet me partnerët, aleatët, me Frontin për Shpëtimin e Shqipërisë.
PD do jetë në protestë, në protestë, në protestë.

About Redaksia

Check Also

Si e fshehu SPAK emrin e Amant Josifit, Policia spanjolle kërkoi arrestimin e tij

Operacioni i madh ndërkombëtar i emërtuar “FRIDA-REFOX” u zhvillua në datat 8 dhe 9 nëntor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.