Primaret në Tiranë, Durrës dhe Elbasan, udhëzimet për kandidatët

Data 6 nëntor është dita e fundit kur do të pranohen aplikimet e kandidatëve që do të garojnë në primaret e tre qyteteve kryesore.

Partia Demokratike ka bërë të ditur se për primaret e Tiranës, Durrësit dhe Elbasanit data e fundit është 6 nëntori, ora 20:00.

Dokumentet do të paraqiten në selinë qendrore të PD-së në Tiranë.

Pas këtij afati nuk do të pranohet asnjë aplikim.

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.