Kruja: Ky Komision do të garantojë pa asnjë përjashtim aksesin e barabartë të çdo kandidati në

• Anëtari i KOKOE Keltis Kruja: Ky Komision do të garantojë pa asnjë përjashtim aksesin e barabartë të çdo kandidati në lista, logjistikë dhe në degët e PD

Në funksion të një procesi sa më transparent dhe gjithëpërfshirës që ka qëllim kryesor fitoren e PD në këto zgjedhje vendore të 14 majit, kandidatën në gjykimin e Kryesisë së PD, sigurisht edhe nga detyrimet që vijnë në bazë të statutit të PD, të kodit të sjelljes dhe etikës së PD, do të duhet të plotësojnë një formular vetëdeklarimi në të cilin të anagzhohen për kontributin maksimal që do japin kësaj partie, për një fushatë pozitive dhe një process të lirë, të ndërshëm dhe të barabartë brenda partisë.

Ky komision do të garantojë pa asnjë përjashtim, aksesin e baravbartë të çdo kandidati në lista, logjistikë, në degët e PD në mënyrë që të kemi një garë të barabartë mes kandidatëve kudo ku kandidoijnë në primare.

Ky process mbi të gjithë ka për qëllim fitoren e PD në këto zgjedhje vendore dhe për këtë ne do të garantojmë zgjedhje të lira dhe të barabarta.

About Redaksia

Check Also

Protesta, Berisha përshëndet liderët europianë: Garantojmë siguri të plotë miqve tanë

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha e konsideroi si antikushtetues dhe të diktuar nga Edi Rama refuzimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published.