Tjetër skandal, Rama i heq të drejtën e fjalës Berishës për aferën e Portit

Deputeti Luan Baçi ka phblikuar një dokument zyrtar të Kuvendit ku kryetarit të PD, Berisha i hiqet e drejta fjalës në seancën e së enjtes për portin e Durrësit. Sipas dokumentit të dakortësuar mes Ramës e Bashës, Berisha mund të ketë të drejtë të flasë vetëm 2 minuta. Ky është një tjetër provokim që i bëhet opozitës dhe që në seancën e fundit çoi në bllokim të seancës.

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.