Studentët nxirren nga konviktet e “Qytetit Studenti”, Veliaj: Do rikonstruktohen godinat

Disa studentë janë nxjerrë nga dy konvikte në Qytetit Studenti. Bashkia e Tiranës ka njoftuar se do të rikonstruktohen dy godina dhe për këtë arsye studentët janë nxjerrë jashtë konvikteve.

Studentët kanë reguar kundër nxjerrjes së tyre nga konviktet, ndërsa Bashkia nuk ka dhënë asnjë zgjidhje për ta.

About Redaksia

Check Also

Akuza për vrasjet në Elabasan, Ambasada e SHBA paralajmërim për Ballën

Ambasada e SHBA ka mbajtur qëndrim pas akuzave të forta që janë bërë në adresë …

Leave a Reply

Your email address will not be published.