Rama ndërpret fjalën dhe ja mbath nga Kuvendi sapo hyn Berisha

Sapo kryetari i PD, Sali Berisha është futur në sallën e Kuvendit, Rama ikën me vrap duke e ndërprerë fjalën.

Nëse je kryetare e parlamentit, respekto rregulloren. Ti për Edi Ramën nuk njeh rregullore dhe ligj, për të tjerët përdor standard tjetër. E kupton që prish klimën, nëse e dreja e replikës ezaurohet për së dyti dhe të tretë, të garantoj se 100 herë po ia dhe të drejtën, ai 100 herë hajdut del”, ju drejtua Berisha Nikollës.

About Redaksia

Check Also

Rënia e Veliajt, çfarë do të ndodhë të premten

  ‘Rënia e bashkisë së kryeqytetit, është fitorja vendimtare për krijimin e qeverisë teknike, rikthimin …

Leave a Reply