Berisha-Nikollës: Je kryeparlamentare, apo sekretare e Ramës? Ai 100 herë hajdut del…

Berisha i drejtohet Nikollës: 100 herë po ia dhe të drejtën Ramës në çdo variant, ai vetëm hajdut del.

Je kryetare e Parlamentit, apo sekretare e Edi Ramës. Çfarë je ti këtu?
Nqs se je Kryetare e Parlamentit, duhet të ruash rregulloren të njëjtë për deputetët, kur nuk ekziston e drejta e replikës pas replikës, nuk ekziston për asnjë deputet.
Po ti për Edi Ramën, nuk njeh rregullore dhe ligj, për deputetët e tjerë përdor standard tjetër.

A e kupton që ti prish në Parlament krijimet në mënyrë thelbësore?
Nqs e drejta e replikës, ezaurohet, nuk merret për së dyti, nuk merret për së treti, unë nuk e kam problem. Të garantoj ty që 100 herë po ia dhe të drejtën në çdo variant, ai vetëm hajdut del, dhe vetëm hajdut del, dhe do ua faktoj unë.

(Kreut të PD, Sali Berishës, i mbyllet mikrofoni)

About Redaksia

Check Also

Durimi ka një kufi, le të lëshojmë përpara zemërimin e ligjshëm për shpëtimin e Tiranës!

Lideri i opozitës, Sali Berisha, iu drejtua qytetarëve për të lëshuar përpara atë që e …

Leave a Reply