Tirana modernizuar nga kullat? Kullat janë kanceri i shtetit!

Nga Artan FUGA

Tirana modernizuar nga kullat? Aq sa nuk e kishin enderruar kurre shqiptaret?

Kullat jane pikerisht kanceri i shtetit, cibanet, kistet, tumorret e shtetit, shkaku material i shkaterrimin urban, i shkaterrimit te ekonomise kombetare, i degradimit masiv psikologjik, i deprimimit, papunesise.

Imagjino shqiptarin qe dy shekuj me pare kulloste dhine dhe pulat ne oborr, tani ka dhi prej allcie ne miniature ne dollap, kishte ullinj, dardha, caraca, tani ka nje vazo me lule te vyshkura te penxherja e WC, larg nga burimet e punes, mbetur ne nje WC te madheeee. Kullat jane deshtimi i ri i ekonomise kombetare, si tufezimi, si ligji 7501, si piramidat financiare.

About Redaksia

Check Also

Zelenskin, pa gjuhë diplomatike, e përdorën!

Nga Luçiano BOÇI Zelensky erdhi, pa, por nuk fitoi gjë. Shkurt e morën, e sollën, i …

Leave a Reply