Skandali me patentën 850 mijë lekë, Gonxhe: Fitojmë të gjithë!

Blendi Gonxhe thotë se me dyfishimin e patentave fitojnë të gjithë.
“Goditet fenomeni i sekserëve që kapin kursantë për ti përdorur Autoshkollat si Nipte apo sa për letra, pa u kryer procesi mësimor, duke iu shmangur kurseve në teori e praktikë, në këmbim të një pagese të ulët por të parregullt! Luftohet konkurrenca e pandershme dhe paligjshmëria!
Fiton Siguria Rrugore! Rriten standardet e mësimdhënies në Autoshkolla! Merr dinjitet dhe vlerë aktiviteti dhe misioni i Autoshkollave”, thotë Gonxhe për skandalin.

About Redaksia

Check Also

BERZH: Shqiptarët më keq se në vitin 2006, korrupsion dhe varfëri

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BEERZH) prezantoi në fund të muajit janar raportin vjetor …

Leave a Reply